#Palafrugell: Cala dels Gossos (Llafranc)

La Cala dels Gossos es troba al Municipi de Palafrugell, al nucli de Llafranc. És una cala de dimensions molt reduïdes i inaccessible des de terra ferma.cala_gossos_llafranc

Podem visitar-la aprofitant una ruta per la zona que inclogui la visita d’altres cales, ja que aquesta visita serà ben curta si no disposem d’embarcació.

Per arribar-hi, des de la carretera C-31, aproximadament al Km 331 agafem la sortida a Palafrugell. De seguida trobem cartells que indiquen la zona de platges. Prenem aquesta direcció i, un cop a l’entrada de Calella de Palafrugell (Avinguda Mar), a la rotonda, trobem indicacions per arribar a Llafranc (sortida 3).

Un cop entrem a la població ens dirigim a la part baixa i creuem tot el passeig marítim. Prenem direcció al conjunt Monumental de Sant Sebastià.

Al cap de pocs metres des de que hem començat a anar amunt trobarem un mirador en el que hi ha unes escales que arriben a un punt que queden vallades i ja no ens deixen seguir. Voler arribar a la cala per aquesta via podria acabar en accident greu.

 

Share: