Les aventures al Cap de Creus – Preludi

Qui em coneix i coneix FeelTheCoast ja sap que aquest, és un projecte sorgit de dos hobbies: programació web – GIS i afició per la Costa Brava. Amb l’excusa de voler visitar totes les platges, cales i racons de la meva estimada costa en va sortir aquest “invent”, que va començar a caminar (i mai millor dit!) l’any 2013.

Des de llavors, són moltes les persones que, més sovint o ocasionalment, m’han acompanyat a l’aventura de descobrir nous indrets. Doncs bé, per les genialitats i ocurrències que hem tingut, lo bé que ens ho hem passat i tot el que hem patit, vull compartir amb vosaltres l’aventura de recórrer el Cap de Creus tot resseguint la línia de costa, per poder arribar i documentar-ne totes les cales i platges.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
mapa_preludi2

Font: Ortofoto de Catalunya 1:1000 (ICGC) / Elaboració pròpia.

L’aventura del Cap de Creus s’estructura en 3 parts, esperem! (més avall entendreu el perquè del “esperem!”):

  • PART 1: De Port de la Selva a Cala Tavellera. 12 i 13 de Juliol del 2014.
  • PART 2: De Cadaqués a Cala Gentil. 29 i 30 d’Agost del 2015.
  • PART 3: De Cala Gentil a Cala Tavellera. Propers 9 i 10 de Juliol del 2016.

Implicat en aquesta aventura, en David. Un gran amic i company de bogeries 😉

No us perdeu els relats, que de ben segur us faran riure una estona!

Salut i Costa Brava.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Share: