Benvinguts a FeelTheCoast!

Us presento FeelTheCoast. Un projecte nascut l’any 2013 de la inquietud personal i les ganes d’aportar quelcom en la difusió i coneixement de la Costa Brava.
Enamorada de la terra on he nascut, un bon dia em vaig adonar que, tot i tenir al voltant unes platges i cales increïbles, com molta gent que viu aquí tot l’any sempre acabava anant al mateix lloc. Això no podia ser!!!

Després de molt i molt pensar em vaig decidir a crear una guia de platges i cales de la Costa Brava que pogués ser àgil i útil quan volem anar a gaudir del nostre entorn costaner.

A la pàgina web hi podreu trobar el BLOG, on s’explica detalladament la visita a algunes de les platges/cales en un to de relat i volent fer-vos sentir les sensacions que experimento en arribar als llocs.
També hi trobareu el MAPA, un visor interactiu on podreu trobar les platges i cales que ja he visitat, i on tindreu clicant sobre el punt tota la informació necessària per arribar-hi, així com les característiques de l’indret.

I si això no en teniu prou, podeu cercar directament per municipi a Guia de platges.

Si esteu utilitzant el mòbil, trobareu un botonet que us comunicarà directament amb el navegador per facilitar-vos l’arribada a la platja escollida.

La guia es troba en construcció, disculpeu si manca informació de la zona que us interessa. Esperem poder-la anar completant amb molta il·lusió i empenta, i que us serveixi d’utilitat.

Per últim, i no menys important, vull agraïr a totes aquelles persones que en algun moment m’han acompanyat i m’acompanyen en aquesta aventura, perquè amb la vostra companyia el camí es gaudeix doblement.

Així que calceu-vos unes bones xancles i a descobrir la Costa Brava! 😉