#Palafrugell: Platja de Llafranc (Llafranc)

Benvinguts de nou. Nova destinació: el municipi del suro, és a dir: Palafrugell.

En aquest cas però, ens dirigirem a Llafranc, que és una entitat de població del municipi de Palafrugell que es troba immediatament després de Calella de Palafrugell, en direcció nord.

Per arribar-hi, des de la carretera C-31, aproximadament al Km 331 agafem la sortida a Palafrugell. De seguida trobem cartells que indiquen la zona de platges. Prenem aquesta direcció i, un cop a l’entrada de Calella de Palafrugell (Avinguda Mar), a la rotonda, trobem indicacions per arribar a Llafranc (sortida 3).Platja de Llafranc

Un cop entrem a la població ens dirigim a la part baixa i allà hi trobem la platja. També hi podríem arribar fent un petit passeig (15 minuts) des del Camí de Ronda de Calella de Palafrugell.

Ideal per enllaçar un recorregut des de Calella, on prendriem el camí de ronda al voltant de Es Canyissos.

Aquest petit recorregut amaga racons paradisíacs només aptes per aquells que portin un bon calçat i no gaire més cosa que una tovallola.

Us explicarem on trobar els accessos més endavant.

La Platja de Llafranc és una platja urbana d’uns 320m de longitud i 20m d’amplada. En temporada alta té un grau d’ocupació molt alt.

A tota la zona del passeig trobarem pàrquing de zona blava si hem arribat amb vehicle.

Com a tota zona urbana turística, trobarem tot tipus de serveis: bars i restaurants, des de botigues de souvenirs a panaderies etc.

La platja de llafranc té sorra de granulometria fina i gaudeix d’un fons marí lliure d’obstacles, d’aquells que agraden tant als banyistes.

Diríem que la millor zona de la platja serà la dreta si ho visualitzem mirant a mar, ja que al seu extrem esquerra s’hi troba un petit port. Si no sou fanàtics de la nàutica, segur que us agradarà més l’altre paisatge.

Share: