#Sant Antoni de Calonge: Cala de la Roca del Paller

Avui us portaré la “terra promesa” a l’últim post: la Cala de la Roca del Paller.
Així doncs, anem fins a Sant Antoni de Calonge. La forma més còmoda d’arribar-hi és des de la C-31 aproximadament al Km 321 ens desviem cap a la costa per la C-257. Quan arribem a una rotonda, podem anar directes direcció al mar, en aquesta zona del municipi hi ha un gran nombre de places on estacionar el cotxe.

 #3 Sant Antoni de Calonge: Cala de les Roques Planes

Com a l’últim cas, recomano agafar el Camí de Ronda GR-92 (Itinerari d’Interès Paisatgístic), també anomenat Sender del Mediterrani.El podem agafar a l’extrem sud del Passeig de Torre Valentina (com mostra el mapa), passejant per la platja que porta el mateix nom.

El recorregut pel Camí de Ronda és de dificultat baixa, apte per a tots els públics. Mentre caminem, passarem per davant d’altres cales, ideal per aquells que no surten de casa sense la càmera de fotos. Després d’un lleuger passeig, passada la Cala de les Roques Planes, apareix davant nosaltres la Cala de la Roca del Paller:

És una caleta preciosa envoltada de natura, d’aigües cristal·lines i roques daurades. 
De granulometria mitjana, la superfície de platja té uns 30 m de longitud i 20 m d’amplada aproximadament.
Comentar que quan no és temporada estrictament alta és un indret molt tranquil, donat que molts visitants opten per la Cala de les Roques Planes per anar-hi amb nens ja que forma unes petites piscines ideals per jugar sense preocupar-se.
Com podreu observar a les fotografies, aquesta cala també disposa d’unes petites piscines naturals.
Us animo a visitar-la i passar-hi una estona, desprèn una tranquil·litat i bellesa digna d’admirar 😉
Share: